Tillverkad i
NorgeBurk
·
440 ml
·
12 % vol.
Nr 10424
64:90
+ pant 1 kr
147:50 kr/l
Nyanserad, maltig, mycket söt smak med inslag av chokladkaka, hallon, kaffe, romrussin, vanilj och kanel. Serveras vid 12-14°C som sällskapsdryck.
Beska
Fyllighet
Sötma
Innehåller: kornmalt, havre, laktos
Innehåller: kornmalt, havre, laktos
Färg
Brunsvart färg.
Doft
Nyanserad, maltig doft med inslag av chokladkaka, hallon, kaffe, vanilj och kanel.
Smak
Nyanserad, maltig, mycket söt smak med inslag av chokladkaka, hallon, kaffe, romrussin, vanilj och kanel.
Beska
Fyllighet
Sötma
Färg
Brunsvart färg.
Doft
Nyanserad, maltig doft med inslag av chokladkaka, hallon, kaffe, vanilj och kanel.
Smak
Nyanserad, maltig, mycket söt smak med inslag av chokladkaka, hallon, kaffe, romrussin, vanilj och kanel.
Beska
Fyllighet
Sötma
Serveringstips
Serveras vid 12-14°C som sällskapsdryck.
Sällskapsdryck
Serveringstips
Serveras vid 12-14°C som sällskapsdryck.
Sällskapsdryck
Förpackningens klimatavtryck
Burkar är ett bra val eftersom de till stor del består av material som har återvunnits och kan återvinnas igen. Går inte sönder och är effektiva att packa vid transporter. Släpper inte in ljus och bevarar därför dryckens egenskaper.
Förpackningens klimatavtryck
Burkar är ett bra val eftersom de till stor del består av material som har återvunnits och kan återvinnas igen. Går inte sönder och är effektiva att packa vid transporter. Släpper inte in ljus och bevarar därför dryckens egenskaper.
Råvaror
Kornmalt, laktos, hallon, kakao, kaffebönor, humle, vanilj och kanel.
Producent
Amundsen Bryggeri AS
Om producenten
Amundsen Bryggeri grundades 2011 och har sitt säte i Oslo. Förutom bryggeriet driver man även en bryggeripub i centrala Oslo, Amundsen Bryggeri og Spiseri.
Tillverkning
Stout tillverkas genom varmjäsning, till skillnad från kalljäsning eller den mycket ovanliga spontanjäsningen. Varmjäsning sker normalt vid rumstemperatur. Porter och stout kommer ursprungligen från de brittiska öarna, och är ofta mycket mörka, nästan svarta i färgen. Färgen kommer av att man använt sig av hårt rostad malt. En imperial stout har dessutom ofta sötma.
Visste du att...
Russian imperial stout, eller bara imperial porter och stout, är en kraftigare variant av ölstilen som ursprungligen bryggdes extra alkoholstark för att klara transporten till det ryska kejsardömet där drycken var mycket populär under 1700- och 1800-talet.
Råvaror
Kornmalt, laktos, hallon, kakao, kaffebönor, humle, vanilj och kanel.
Producent
Amundsen Bryggeri AS
Om producenten
Amundsen Bryggeri grundades 2011 och har sitt säte i Oslo. Förutom bryggeriet driver man även en bryggeripub i centrala Oslo, Amundsen Bryggeri og Spiseri.
Tillverkning
Stout tillverkas genom varmjäsning, till skillnad från kalljäsning eller den mycket ovanliga spontanjäsningen. Varmjäsning sker normalt vid rumstemperatur. Porter och stout kommer ursprungligen från de brittiska öarna, och är ofta mycket mörka, nästan svarta i färgen. Färgen kommer av att man använt sig av hårt rostad malt. En imperial stout har dessutom ofta sötma.
Sortiment
Drycken ingår i Tillfälligt sortiment. Sortimentet består av noga utvalda drycker som endast finns i begränsade volymer under en kort tid. Vi fyller på med nyheter flera gånger i månaden. Utbudet i butik kan variera men du hittar hela sortimentet online.
Leverantör
Moestue & Cask AB
Kolliinformation
Leverantören uppger att denna vara förpackas i hela kollin om 24 st.
Säljstart
20/9 - 2024
Sortiment
Drycken ingår i Tillfälligt sortiment. Sortimentet består av noga utvalda drycker som endast finns i begränsade volymer under en kort tid. Vi fyller på med nyheter flera gånger i månaden. Utbudet i butik kan variera men du hittar hela sortimentet online.
Leverantör
Moestue & Cask AB
Kolliinformation
Leverantören uppger att denna vara förpackas i hela kollin om 24 st.
Säljstart
20/9 - 2024