Papp
·
250 ml
·
12 % vol.
120 kr/l
Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron och honungsmelon. Serveras vid cirka 6°C som sällskapsdryck, eller till lättare fiskrätter eller sallader.
Sockerhalt
0,5 g/100ml
Sötma
Fyllighet
Fruktsyra
Innehåller: sulfit
Innehåller: sulfit
Färg
Blek, ljusgul färg.
Doft
Fruktig, ungdomlig doft med inslag av päron och honungsmelon.
Smak
Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron och honungsmelon.
Sötma
Fyllighet
Fruktsyra
Färg
Blek, ljusgul färg.
Doft
Fruktig, ungdomlig doft med inslag av päron och honungsmelon.
Smak
Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron och honungsmelon.
Sötma
Fyllighet
Fruktsyra
Serveringstips
Serveras vid cirka 6°C som sällskapsdryck, eller till lättare fiskrätter eller sallader.
Fisk
Grönsaker
Sällskapsdryck
Serveringstips
Serveras vid cirka 6°C som sällskapsdryck, eller till lättare fiskrätter eller sallader.
Fisk
Grönsaker
Sällskapsdryck
Innehåller 2 standardglas
Papp · 250 ml · 12 % vol.
Vad är ett standardglas
Ett standardglas innehåller 12 gram ren alkohol. Hur många cl ett standardglas är beror på hur hög alkoholhalt drycken har.
Måttfullt drickande
Ju mindre du dricker desto bättre. Socialstyrelsens gränsvärden* är 10 standardglas per vecka och 4 standardglas per tillfälle max en gång i månaden. Ta hand om dig och varva gärna med alkoholfritt.
*Riktat till hälso- och sjukvården när de bör erbjuda stöd till personer med riskbruk av alkohol.
Innehåller 2 standardglas
Papp · 250 ml · 12 % vol.
Vad är ett standardglas
Ett standardglas innehåller 12 gram ren alkohol. Hur många cl ett standardglas är beror på hur hög alkoholhalt drycken har.
Måttfullt drickande
Ju mindre du dricker desto bättre. Socialstyrelsens gränsvärden* är 10 standardglas per vecka och 4 standardglas per tillfälle max en gång i månaden. Ta hand om dig och varva gärna med alkoholfritt.
*Riktat till hälso- och sjukvården när de bör erbjuda stöd till personer med riskbruk av alkohol.
Förpackningens klimatavtryck
Papp
250 ml
269 g CO2e/l
Klimatavtryck
Lägre
CO2e/l = Koldioxidekvivalenter per liter. Vi utgår från beräknade genomsnittsvärden (pdf). Datan är omvandlad till utsläpp per liter dryck för att bli jämförbar. Enskilda förpackningar kan ha både lägre och högre klimatpåverkan än genomsnittet för en förpackningstyp.
Pappförpackning ger lägre klimatavtryck än de flesta förpackningar. Mindre energi går åt vid tillverkning och den är lätt att packa vid transporter. Bevarar dryckens egenskaper bra då inget ljus släpps in.
Förpackningens klimatavtryck
Papp
250 ml
269 g CO2e/l
Klimatavtryck
Lägre
CO2e/l = Koldioxidekvivalenter per liter. Vi utgår från beräknade genomsnittsvärden (pdf). Datan är omvandlad till utsläpp per liter dryck för att bli jämförbar. Enskilda förpackningar kan ha både lägre och högre klimatpåverkan än genomsnittet för en förpackningstyp.
Pappförpackning ger lägre klimatavtryck än de flesta förpackningar. Mindre energi går åt vid tillverkning och den är lätt att packa vid transporter. Bevarar dryckens egenskaper bra då inget ljus släpps in.
Producent
Åkesson Vin
Om producenten
Åkesson Vin är en del av fjärde generationen Åkessons verksamhet på Österlen.
Producent
Åkesson Vin
Om producenten
Åkesson Vin är en del av fjärde generationen Åkessons verksamhet på Österlen.
Sortiment
Drycken ingår i vårt fasta sortiment. Sortimentet uppdateras fyra gånger om året och består av cirka 2 400 drycker. Butikens storlek och vad kunderna efterfrågar avgör vilka drycker som finns i vilka butiker. Hela det fasta sortimentet kan handlas online utan extra kostnad.
Leverantör
Kiviks Musteri AB
Kolliinformation
Leverantören uppger att denna vara förpackas i hela kollin om 24 st.
Säljstart
5/3 - 2009
Sortiment
Drycken ingår i vårt fasta sortiment. Sortimentet uppdateras fyra gånger om året och består av cirka 2 400 drycker. Butikens storlek och vad kunderna efterfrågar avgör vilka drycker som finns i vilka butiker. Hela det fasta sortimentet kan handlas online utan extra kostnad.
Leverantör
Kiviks Musteri AB
Kolliinformation
Leverantören uppger att denna vara förpackas i hela kollin om 24 st.
Säljstart
5/3 - 2009